Скарби бібліотечного фонду

 


Продовжуємо онлайн - знайомство "Скарби бібліотечного фонду" з книгами Пирятинської публічної бібліотеки. Сьогодні ми продовжуємо Вас знайомити з книгами письменників сучасної України.

  Андрій Кокотюха – відомий письменник, журналіст, майстер детективного жанру. Книга «Чужі скелети». У 40 років успішні розлучені чоловіки часом хочуть змінити життя. Хірург Антон Сахновський - не виняток. Несподівано отримавши в спадок будинок на Черкащині, лікар вирішує поміняти гамірний кризовий Київ на тихий рідний Жашків.

  Василь Шкляр – лауреат народної Шевченківської премії. Роман «Чорний ворон», «Залишенець», висвітлено одну з найдраматичніших сторінок нашої історіїї – повстанську боротьбу українців проти окупаційної влади у 1920-х роках.

  Сергій Жадан –  його ім'я відоме не тільки в Україні, а й далеко за кордоном. Книга «Ворошиловград» - це мала бути коротка подорож, провідати брата, який тримає бензоколонку в донбаських степах. Та, опинившись у місті свого дитинства, Герман ледь не назавжди влипає в тутешній пейзаж. Брат зникає, на його бізнес зазіхають місцеві мафіозі, старі друзі провадять дивні справи.

По закінченні карантину, з 10 червня ви зможете взяти та прочитати ці книги.


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Всесвітній день щедрості

День Матері